Orrefors Kosta Boda - Ekte lidenskap

Orrefors Kosta Boda er et designfirma fra Småland som driver design og produksjon av høykvalitets bruks- og kunstglass. De utvikler, produserer og selger et bredt spekter av bruks- og kunstglass for både privat og offentlig bruk under merkevarene Orrefors og Kosta Boda. De er Nordens største glassverkgruppe med en historie tilbake til 1742.


Orrefors har produsert tidløst og elegant glass siden 1898 og har bidratt til å gjøre svensk design verdenskjent. På glassverket i Småland jobber dyktige håndverkere sammen med noen av Sveriges fremste designere for å utvikle design, håndverk og nye teknikker. Orrefors glass er med på å skape en vakrere og morsommere hverdag og gir liv til minneverdige øyeblikk.

Kosta Boda er et av verdens fremste merkevarer innen glass og glasskunst. Teknologien og forståelsen av glass har blitt raffinert i hjertet av skogene i Småland, Sverige helt siden 1742. Glassvarene er livlige, dristige, innovative og provoserende. De skiller seg ut og er i sentrum. Kosta Boda er ekte lidenskap.

Flere av våre designere og håndverkere hører til gruppen av de mest anerkjente i sitt område - ikke bare i Sverige, men over hele verden. Fellesnevneren er en dyp lidenskap for å utforske glassets muligheter - og de strekker alltid grensene for det som er mulig. Teknikkene som brukes er både klassiske og splitter nye, ofte utviklet av håndverkere i glassverket mens de jobbet med å transformere designernes ideer til produkter.

Den tette dialogen mellom designerne og dyktige håndverkere foregår daglig og vil fortsette å danne grunnlaget for å skape unike glassvarer som gleder mennesker i dag og i fremtidige generasjoner.