Presentasjon av lederen

Chief executive officer

 


Foto: Caroline Graham @ 2019


Navn: Tom Henriksen 
Født:   23.03.1963

Utdannelse: Markedsøkonom 
Tittel:  CEO

Arbeidshistorikk
Tom startet tidlig som yrkesaktiv og har i løpet av sin karriere skaffet seg bred erfaring innen flere bransjer.

Allerede som 16-åring ble han ansatt som butikkselger der han solgte hvitevarer og småelektronikk. Deretter gikk turen videre til bygningsbransjen der han arbeidet som utøvende håndverker og etterhvert som leder.

Som 30-åring utdannet han seg som markedsøkonom med strategi og forretningsutvikling, og startet opp med salg av kurs og kompetanse til næringslivet. Senere startet han selv å holde foredrag og kurs, for deretter å undervise studenter i markedsføring, ledelse og strategiutvikling. Dette arbeidet opplevde han som svært givende og morsomt, men som en litt rastløs mann som liker å være "der det skjer", ønsket han seg etterhvert tilbake til å praktisere faget mer enn å lære det bort.

I 2007 fikk han tilbudet - fra daværende daglig leder Morten Halvorsen - om å starte som salgssjef i New Wave Norway, avd. Hardvare. Den dagen startet en fantastisk reise i selskapet, med noen ulike funksjoner frem til i dag. Han gikk inn i rollen som CEO i mai 2019 - og stortrives med det.

"Vi er en fantastisk gjeng som vil det beste for hverandre, og har et stort ønske å lykkes i felleskap som ett lag." - Tom Henriksen

 

Kontaktinformasjon:
Adresse: Torvstikkeren 10, 1640 Råde.
E-post: send mail
Mobil: 47 46 39 51