Historikk

New Wave Norway as startet sin virksomhet som grossist for reklame og profilbransjen høsten 1988. Den salgslystne pølsemakeren Morten Halvorsen etablerte selskapet for svenske Torsten Jansson, og det var omgående store planer om vekst. 

Oppstarten skjedde i Sarpsborg, og igjennom 25 år har det vært et godt sted å drive som grossist. Veksten har vært jevnt stigende i denne perioden fra 1,6 millioner i oppstartsåret 1988, til nesten 300 mill i 2013. Antall ansatte oppe i ca 70 personer.

Å starte en ny bedrift tar tid, men med stor entusiasme og dyktige medarbeidere, er alt mulig.
Forståelsen for at suksess bygges over tid ut i fra evnen til å yte service for våre kunder, har vært vår viktigste, og er fortsatt vårt viktigste punkt for å vokse videre, som en lønnsom og god bedrift, for våre eiere, ansatte og kunder.

New Wave Sportswear AS skiftet navn til New Wave Norway as fra 01.01.2008. Hovedgrunnen til dette er vårt store engasjement i gavemarkedet. Vi har implementert merkevarene Kosta Boda, Orrefors, Sagaform, Lord Nelson, Queen Anne, Toppoint og D-Vice i vårt sortiment, noe som tilsier dette navneskiftet. Vi anser oss selv nå å være en komplett leverandør for reklame/gave bransjen, samt en meget interessant og lønnsom leverandør for sports og interiør bransjen.