oktober 11, 2017

Hva skulle vi gjort uten Tobben?

Et strøkent skjortekonsept!

Tor Bjarne Johnsen, eller Tobben som vi liker å kalle han er hjernen bak J.Harvest & Frost. Tobben har lang erfaring og kunnskap om skreddersøm og kvaliteter. Han jobber ned i minste detalj fra bomullen er produsert til ferdig skjorte ligger klar. Skjortene fra J.Harvest & Frost er utviklet til det ytterste og ypperste. Det handler om kvalitet, kvalitet, kvalitet og fokus på detaljer.


Hva er det som gjør skjortene så bra?

Bomullen i skjortene er langfibret og er på høyde med egyptisk bomull – den beste bomullen i verden. Det legges også inn en spesialtape i sømmene som holder skjorten slett og  rynkefri etter vask.  Ryggstykket på skjorten er delt i to, en såkalt «split yoke» som gir en fin stretch i skulderpartiet med god bevegelighet.  Det beste stoffet, det absolutt beste produksjonen og det fineste designet.
Vask, heng, tørk og bruk!


Det ligger i detaljene!

Alle skjortene kommer lekkert innpakket i en skjortekonvolutt med vindu slik at skjorten synes igjennom. Med skjorten følger det alltid med et lommetørkle noe som er med på å løfte både kvalitet og oppmerksomhet.


Er du klar for en magisk skjorteopplevelse?

Etter to år med testing er Tobben sin "masterpiece": Black Bow endelig klar.
Takket være nanoteknologi i industrien er Black Bow utstyrt med en unik flekkbeskyttelse. Dette betyr at stoffet har en vannavvisende effekt som avviser uønsket væske og som gjør det enkelt å tørke bort det man søler på seg. 

Dette er den perfekte business skjorte. Den vannavstøtende egenskapen er unik fordi den fungerer fra innsiden og ut. Man kan gå rett fra jobben og i middag uten å bekymre seg for en flekk på skjorten eller ukontrollert svette. 

En lekker skjorte i tre modeller: «regular», «Slim fit» og «woman».  Det er ikke ofte man opplever å få både i pose og sekk!

Latest News