Salgsvilkår:

Oppdatert: 6 desember 2021

Bestilling / Ordre
Dere må være registrert kunde/forhandler hos oss før bestilling skjer. Ta eventuelt kontakt for nyregistrering.
Se: www.newwave.no/forhandler

Bestilling av varer skal skje skriftlig til vårt ordrekontor, via e-mail ordre@newwave.no eller nettbutikk www.newwave.no.

Kansellering av ordre

Kansellering av ordre kan skje inntil ordren er ferdigpakket. Ved kansellering etter at ordren er ferdigpakket vil ordren bli sendt ut og ved retur vil våre vanlige returbetingelser gjelde.

Toppoint: Dersom ordren er godkjent og avbestilling oppstår vil det tilkomme en annulleringskostnad på inntil NOK 1999,-


Prisliste
"Alle priser vi oppgir er i norske kroner og eksklusiv mva. Vi forbeholder oss retten til prisjusteringer.
Veiledende utsalgspriser, som finnes i våre kataloger, er anbefalte priser til sluttkunde; eksklusiv mva., trykk og brodering.
Vi tar forbehold om trykkfeil i kataloger og prislister. Vi tar forbehold om forsinkelser og utsatte leveringstider grunnet
tollvesenets kontroll, mangel på transportmidler eller andre uforutsette hendelser /force majeure.
Dette er forsinkelser vi ikke kan kontrollere og vi dekker ikke ekstrakostnader som måtte oppstå i forbindelse med dette.
Vi tar forbehold om prisjustering som en konsekvens av uforutsette og store valutasvingninger."


Tilbudsvarer / SALG

Tilbudene gjelder kun varer lagerført i Norge, så sant ikke annet er nevnt.
Beholdning, farger og størrelser kan variere og være begrenset.
   
Betalingsvilkår
Forskudd/kontant eller postoppkrav. Kreditt gis etter godkjenning. Standard betalingsbetingelser er 14 dager etter fakturadato.

New Wave Norway AS har inngått en avtale med Axactor når det gjelder oppfølging av forfalte poster.

Axactor vil etter denne datoen ha ansvar for å sende ut inkassovarsler, så det er kun henvendelser vedr. forfalte poster som skal gå via Axactor.
E-post: post@axactor.no / telefon +47 32 75 50 00.

Andre henvendelser vedr. faktura som ikke har forfalt, skal som tidligere gå via  e-post: faktura @ newwave.no / telefon +47 48 32 98 22.
   
Leveringsvilkår
Frakt tilkommer alle ordrer.
Kjøperen eller kjøperens trykkeri er ansvarlig for å kontrollere varene før bearbeiding skjer. Vi reserverer oss for nyanseforskjeller på fargede produkter, samt at fargegjengivelsene i kataloger i visse tilfeller kan avvike fra de virkelige fargene.

Ordrer leveres komplett. Ved varelinjer lagerført hos søsterselskap i utlandet blir hele ordren sendt komplett. Leveringstid på slike ordrer er 3-5 virkedager. Ønsker kunde splittet levering tilkommer frakt på respektive kolli.

Fraktpriser pr 01/02-2020 (kan justeres uten forvarsel) er NOK 109,- eks. mva. pr kolli på varer levert fra lager i Norge/Sverige. Ved hasteordre som må sendes samme dag som bestillingen legges kan vi levere denne servicen for 169,- eks. mva. pr kolli. Ved ekspress-/bud leveringer blir kunden belastet frakt etter utregnede frakter.
Ved levering av større godsmengder (pallelast) blir kunden belastet frakt etter soneinndeling(*) under. Per pall.
Sone 1: 445,- | Sone 2: 545,- | Sone 3: 845,- | Sone 4: 745,- | Sone 5: 1895,-

Forsendelser fra Orrefors og Kosta Boda blir ilagt 1,6% transportforsikring på fakturasum.
   
Reklamasjoner
All reklamasjon må avtales og godkjennes på forhånd før varene kan returneres.
Reklamasjoner skal meldes til din kontaktperson eller kundeservice tlf: 69143700 eller e-post: ordre@newwave.no.

Retur av varer
Alle varer skal være pakket i originalforpakning. Kopi av faktura og/eller ordrebekreftelse/følgeseddel MÅ være vedlagt.

Returer må skje innen 14 dager fra fakturadato. Retur av produkter med fakturadato eldre enn 14 dager, vil bli belastet med et returgebyr på 25%. Returer eldre enn 2 måneder vil bli belastet med returgebyr på 50%. Returer eldre enn 4 måneder vil ikke bli kreditert, og blir tilbakesendt til kunde på kundens regning.
   
Frakt på retur betales av avsender.

Varer som er gått ut av katalog blir ikke behandlet uansett fakturadato. Bearbeidet produkter blir ikke godkjent.
   
All retur som ikke overholder våre krav behandles som ordre eldre enn 4 måneder.

Fakturagebyr.
Fakturaer sendes pr. e-mail i PDF-format eller som EHF-faktura kostnadsfritt. Dersom kunden ønsker tilsendt skriftlig faktura pr. post, så belastes et fakturagebyr på NOK 30,- pr. faktura.
Vennligst gi oss opplysning om deres korrekte e-mail adresse for tilsendelse av faktura pr. e-mail. Dette kan sendes til faktura@newwave.no

*) Forklaring sone innenfor postnummer, Sone 1: 1500 - 1899 | Sone 2: 0001-1499, 1900-2451, 2600-2629, 2700-3999 | Sone 3: 2452-2599, 2630-2699, 2900-2999, 4800-4999 | Sone 4: 4000-4799, 5000-7999 | Sone 5: 8000-9999
PERSONVERN VILKÅR

New Wave Norway AS (omtalt som vi i denne erklæringen) tar våre kunders personvern alvorlig og er forpliktet til å beskytte deres personopplysninger. Vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og forskrifter.

I denne personvernerklæringen beskrives det hvilke personopplysninger som mottas og samles inn når du bestiller og benytter deg av tjenester fra oss, og hvilke tiltak som gjøres for å beskytte personopplysningene.

Du bør gjøre deg kjent med denne personvernerklæringen. Ved å bestille og ta i bruk våre tjenester samtykker du til behandlingen av personopplysninger beskrevet i denne erklæringen.

1.    Behandlingsansvarlig

Vi er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med tjenester som leveres av oss.

2.    Vår bruk av personopplysninger

2.1 Registrering og innsamling av personopplysninger

Vi behandler de personopplysningene du oppgir når du registrerer deg som kunde og opplysninger du gir fra deg frivillig. Her er en oversikt over opplysninger vi kan behandle om deg:

Fornavn
Etternavn
Fødselsdato
E-postadresse
IP-adresse
Stilling

I tillegg til dette samler vi inn og behandler informasjon om ditt kundeforhold til oss, for eksempel informasjon om supportsaker og tilbud som tidligere er gitt.

2.2 Hva personopplysningene brukes til

Vi anvender personopplysningene for å kunne levere deg de tjenestene du har registrert deg for med høyest mulig kvalitet, administrere kundeforholdet og for å gjennomføre fakturering.

Vi kan også anvende personopplysningene for å tilpasse innholdet vi tilbyr til deg som kunde og analysere trender slik at vi kan forbedre våre tjenester. Vi kan også kontakte deg på vegne av markedsundersøkelser for å høre din mening om nåværende tjenester og potensielle nye tjenester som kan bli tilbudt.

2.3 Nettstatistikk

New Wave Group AB er vår databehandler på nettstedet newwave.no. Vi samler inn diverse opplysninger om besøkende på newwave.no. Formålet ved å samle inn disse opplysningene er å utarbeide statistikk som anvendes til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Når du besøker nettsiden samles følgende informasjon om deg som bruker:

Informasjon om ditt besøk på newwave.no, hvilke sider du besøker, hvor lenge besøket varer og hva du søker på
IP-adresse
Teknisk informasjon om din nettleser og operativsystem

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon tilknyttet Google Analytics lagres på Google sine servere.

2.4 Informasjonskapsler

Vi benytter informasjonskapsler(Cookies) på vår nettside. Informasjonskapsler anvendes for å gjøre nettsiden vår mer brukervennlig, blant annet ved å forenkle bestillingsprosessen og for å forstå brukernes adferd. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å samle inn sensitiv informasjon. Ved å anvende våre tjenester samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Du har til en hver tid mulighet til å blokkere informasjonskapsler i nettleseren din. Ved å blokkere informasjonskapsler kan det være at du ikke vil fullt oppleve nettsiden. Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler benyttes kun internt.

 

2.5 Markedsføring

Vi anvender personopplysninger til å gi deg informasjon om tilbud du kan ha interesse for.

Vi benytter e-post og andre digitale kommunikasjonskanaler til markedsføring overfor kunder. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Denne markedsføringen blir gjort i henhold til gjeldende lovgivning til enhver tid. Dersom du ikke ønsker å motta henvendelser fra oss kan du når som helst reservere deg mot dette.

Dersom du ikke er eller har vært kunde vil vi kun anvende elektronisk markedsføring dersom du eksplisitt har samtykket til å motta slike henvendelser.

2.6 Kundebehandling

For at vi skal yte god service dokumenterer vi kundehenvendelser i vårt kunderelasjonsprogram Lime. Vi dokumenterer kun det som er relevant og nødvendig i forbindelse med saken. Navn, telefonnummer, e-post, fødselsdato og stilling er eksempler på personopplysninger som benyttes i forbindelse med kundebehandling. Når kundeforholdet ditt er avsluttet slettes personopplysninger hos de tredjeparter som ikke er pliktig til å beholde disse i henhold til lovgivning. Oppbevaring av personopplysninger, som dine henvendelser og dialog med oss vil lagres i 3 år etter avsluttet kundeforhold i henhold til alminnelig foreldelsesfrist. Disse opplysningene lagres dersom det skulle oppstå hendelser etter opphøret av kundeforholdet.

3.    Sammenstilling av personopplysninger

Vi forbeholder oss retten til å sammenstille dine og andre kunders personopplysninger for å tilpasse våre tilbud og markedsføringshenvendelser til våre kunder. Sammenstillingen vil alltid bli gjort i anonymiserte form og kan for eksempel danne grunnlag for tilbud vi sender ut.

4.    Oppbevaring og lagring av personopplysninger

Vi vil kun lagre dine personopplysninger så lenge det er et saklig behov for å ta vare på disse eller hvis loven krever at opplysningene lagres. Vi vil til enhver tid følge gjeldende lovgivning når det kommer til lagring av personopplysninger og sikre personopplysningene dine mot uautorisert tilgang, bruk eller formidling. Når behovet for lagringen av personopplysningene opphører vil disse bli slettet.

5.    Utlevering av personopplysninger – Taushetsplikt

Vi vil ikke under noen omstendighet utlevere personopplysninger som gjelder deg eller noen i samme firma, unntatt når utlevering av personopplysningene skjer:

1. Med samtykke fra den personen som opplysningen gjelder
2. Med hjemmel i lov eller forskrift gitt med hjemmel i lov
3. Etter pålegg fra en domstol eller annen myndighet
4. Som ledd i betalingsinnkreving hvor det foreligger saklige grunner

 

Vi deler ikke dine personopplysninger med noen tredjepart utover det som er nødvendig for å levere våre tjenester. Ved tilgjengeliggjøring av personopplysninger til de selskaper som nevnt her, forsikrer vi at disse tredjepartene overholder GDPR sine krav til behandling og bruk av personopplysninger, og andre gjeldende lover for øvrig.

6.    Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i opplysningene vi har registrert om deg innen 30 dager fra forespørsel. Du kan også kreve at dine personopplysninger blir slettet eller rettet opp i henhold til gjeldende lovgivning.

7.    Revisjon av denne personvernerklæringen

Vi vil endre denne personvernerklæringen dersom lover og forskrifter endres og/eller hvis behandlingen av personopplysningene endres.

Endringer i denne personvernerklæringen vil gjøres godt synlig, men vi anbefaler at du leser denne personvernerklæringen med jevne mellomrom.

8.    Henvendelser

Du kan ta kontakt med vår kundeservice avdeling på GDPR@newwave.no dersom du vil ha mer informasjon om vår behandling av personopplysninger eller har andre tilbakemeldinger vedrørende denne personvernerklæringen.